In de Jupiler Pro League neemt Genk het woensdag 19 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Genk - Mechelen 0-0

Vanaf woensdag 19 januari 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Genk - Mechelen volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 12 uur, 23 minuten en 30 seconden.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Mechelen
Opstellingen Genk - Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Genk - Mechelen

Genk en Mechelen treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genk 12
Winst Mechelen 10
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 8e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Genk - Mechelen Opstelling Genk Opstelling Mechelen Live Genk - Mechelen Live Genk - Mechelen kijken Genk - Mechelen kijken Live Genk - Mechelen stream Genk - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Genk - Mechelen Uitslag Genk - Mechelen Statistieken Genk - Mechelen Jupiler Pro League 2021/2022 Genk - Mechelen wedden Genk - Mechelen gokken Genk - Mechelen Unibet