Nabeschouwing Gent - Cercle Brugge (2-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Gent het zondag 26 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Cercle Brugge (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 38 minuten. A. Millan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cercle Brugge vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Gent kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. De Sart, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette D. Lemajic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Gent dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gent - Cercle Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Gent Gele kaart voor C. Operi Gent
36' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Gent
38' Penalty Cercle Brugge Penalty A. Millan Cercle Brugge 0-1
41' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor E. Utkus Cercle Brugge
46' Wissel Gent Wissel R. Bezus voor I. Mboyo Gent
51' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor L. Lopes Cercle Brugge
60' Wissel Gent Wissel E. Owusu voor S. Kums Gent
60' Wissel Gent Wissel D. Lemajic voor V. Bayo Gent
60' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor C. Operi Gent
63' Doelpunt Gent Doelpunt J. De Sart Gent 1-1
64' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Millan Cercle Brugge
66' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor F. Kanoute Cercle Brugge
71' Gele kaart Gent Gele kaart voor J. De Sart Gent
73' Doelpunt Gent Doelpunt D. Lemajic met assist van G. Chakvetadze Gent 2-1
78' Wissel Gent Wissel T. Tissoudali voor G. Chakvetadze Gent
78' Wissel Cercle Brugge Wissel O. Deman voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
78' Wissel Cercle Brugge Wissel H. van der Bruggen voor F. Kanoute Cercle Brugge
78' Wissel Cercle Brugge Wissel R. Matondo voor A. Millan Cercle Brugge
86' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Velkovski voor A. Corryn Cercle Brugge
86' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Hotic voor E. Utkus Cercle Brugge
92' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Denkey Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Cercle Brugge
Opstellingen Gent - Cercle Brugge
De opstellingen van Gent en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.