Nabeschouwing Gent - Union Saint-Gilloise (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Gent het zondag 31 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Union Saint-Gilloise (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Vanzeir, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Gent kreeg via V. Odjidja-Ofoe in de 37e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Lawrence Visser de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Union Saint-Gilloise vervolgens op 0-2. Het was T. Teuma die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

LIVE Gent - Union Saint-Gilloise 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir met assist van D. Undav Union Saint-Gilloise 0-1
36' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
37' Penalty gemist Gent Penalty gemist V. Odjidja-Ofoe Gent
41' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor D. Undav Union Saint-Gilloise
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
44' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Bolat Gent
45' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty T. Teuma Union Saint-Gilloise 0-2
47' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor K. Mitoma Union Saint-Gilloise
54' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Bager voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
62' Wissel Gent Wissel R. Bezus voor S. Kums Gent
75' Wissel Gent Wissel A. Castro-Montes voor N. Fortuna Gent
75' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Sorinola voor D. Undav Union Saint-Gilloise
83' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel L. Lapoussin voor K. Mitoma Union Saint-Gilloise
85' Wissel Gent Wissel I. Mboyo voor L. Depoitre Gent
85' Wissel Gent Wissel A. Hjulsager voor V. Odjidja-Ofoe Gent
88' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Nielsen Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Gent - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Gent en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.