Nabeschouwing Kortrijk - Beerschot-Wilrijk (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Kortrijk het zaterdag 6 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Beerschot-Wilrijk (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Kortrijk en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. R. Holzhauser maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beerschot-Wilrijk vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Kortrijk het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk F. Selemanie die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kortrijk - Beerschot-Wilrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor L. Shankland Beerschot-Wilrijk
23' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Coulibaly voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
48' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Halaimia Beerschot-Wilrijk
55' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor P. Gueye Kortrijk
56' Penalty Beerschot-Wilrijk Penalty R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 0-1
57' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Vaca Beerschot-Wilrijk
62' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Noubissi voor L. Shankland Beerschot-Wilrijk
65' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
68' Wissel Kortrijk Wissel R. Alioui voor M. Moreno Kortrijk
72' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Suzuki voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
79' Wissel Kortrijk Wissel D. Mbayo voor A. Kadri Kortrijk
89' Doelpunt Kortrijk Doelpunt F. Selemanie met assist van P. Gueye Kortrijk 1-1
91' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Sanyang voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
91' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Konstantopoulos voor S. Radic Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Kortrijk - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Kortrijk en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.