Nabeschouwing KV Oostende - Antwerp (1-2) || Jupiler Pro League

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League neemt KV Oostende het vrijdag 21 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Antwerp (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Z. Medley, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. Antwerp kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Frey, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette M. Balikwisha zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Antwerp dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Antwerp
Goals
1
2
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
69
125
Gevaarlijke aanvallen
27
45
Corners
5
8
Wissels
4
3
LIVE KV Oostende - Antwerp 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. Nainggolan Antwerp
40' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Matam Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Matam KV Oostende
46' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor A. Yusuf Antwerp
48' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Z. Medley met assist van T. Sakamoto KV Oostende 1-0
61' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van R. Nainggolan Antwerp 1-1
70' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Balikwisha met assist van K. Miyoshi Antwerp 1-2
74' Wissel KV Oostende Wissel M. Gueye voor T. Ndicka Matam KV Oostende
75' Wissel KV Oostende Wissel V. Koziello voor R. DHaese KV Oostende
82' Wissel Antwerp Wissel M. Samatta voor M. Frey Antwerp
86' Wissel KV Oostende Wissel M. Kvasina voor T. Ambrose KV Oostende
86' Wissel KV Oostende Wissel A. Albanese voor Z. Medley KV Oostende
88' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor V. Koziello KV Oostende
90' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
90' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor M. Benson Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Antwerp
Opstellingen KV Oostende - Antwerp
De opstellingen van KV Oostende en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Markus Pflanz
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
91 Richmond Badu K
36 Siebe Wylin V
26 Vincent Koziello M
99 Alessandro Albanese A
77 David Atanga A
9 Makhtar Gueye A
21 Marko Kvasina A
Formatie 4-3-1-2
Coach Brian Priske Pedersen
Wissels Antwerp
# Speler Pos.
26 Ortwin De Wolf K
61 Dinis Costa Lima Almeida V
21 Samuel Vines V
19 Koji Miyoshi M
38 Faris Haroun M
16 Pieter Gerkens M
70 Mbwana Ally Samatta A
Voorbeschouwing KV Oostende - Antwerp

KV Oostende en Antwerp treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 5 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor KV Oostende. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 1
Winst Antwerp 5
Gelijkspel 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 15e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
KV Oostende - Antwerp Opstelling KV Oostende Opstelling Antwerp Live KV Oostende - Antwerp Live KV Oostende - Antwerp kijken KV Oostende - Antwerp kijken Live KV Oostende - Antwerp stream KV Oostende - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Antwerp Uitslag KV Oostende - Antwerp Statistieken KV Oostende - Antwerp Jupiler Pro League 2021/2022 KV Oostende - Antwerp wedden KV Oostende - Antwerp gokken KV Oostende - Antwerp Unibet