Nabeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk (3-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt KV Oostende het zaterdag 18 september 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. M. Gueye maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee KV Oostende vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. KV Oostende vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Capon op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van KV Oostende, waarmee A. Amade zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 82 minuten deed I. Soumare iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Beerschot-Wilrijk werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Beerschot-Wilrijk echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor KV Oostende.

LIVE KV Oostende - Beerschot-Wilrijk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty KV Oostende Penalty M. Gueye KV Oostende 1-0
7' Doelpunt KV Oostende Doelpunt B. Capon KV Oostende 2-0
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Vaca voor F. Frans Beerschot-Wilrijk
52' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Amade KV Oostende
56' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor T. Ndicka Matam KV Oostende
66' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Amade met assist van T. Ambrose KV Oostende 3-0
72' Wissel KV Oostende Wissel M. Osifo voor B. Capon KV Oostende
72' Wissel KV Oostende Wissel M. Kvasina voor M. Gueye KV Oostende
78' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Caicedo voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
79' Wissel KV Oostende Wissel V. Koziello voor N. Batzner KV Oostende
82' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt I. Soumare met assist van P. Bourdin Beerschot-Wilrijk 3-1
82' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel T. De Smet voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
87' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor T. Ambrose KV Oostende
89' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Kvasina KV Oostende
89' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
92' Wissel KV Oostende Wissel Z. Medley voor M. DArpino KV Oostende
98' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen KV Oostende - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van KV Oostende en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.