Nabeschouwing Mechelen - Standard Luik (3-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 1 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Mechelen het vrijdag 1 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Standard Luik (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mechelen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van H. Cuypers. Een penalty zorgde er later in de 10e minuut voor dat Mechelen via K. Mrabti op 2-0 kwam te staan. In de 18e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee S. Walsh zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 82 minuten deed D. M. Dragus iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Standard Liège werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Standard Liège echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Mechelen.

LIVE Mechelen - Standard Luik 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Mechelen Doelpunt H. Cuypers met assist van R. Schoofs Mechelen 1-0
10' Penalty Mechelen Penalty K. Mrabti Mechelen 2-0
18' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. Walsh met assist van N. Storm Mechelen 3-0
25' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Al Dakhil Standard Liège
28' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Amallah Standard Liège
28' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Walsh Mechelen
31' Wissel Standard Liège Wissel D. Peeters voor N. Nkounkou Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel D. M. Dragus voor H. Rafia Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel J. Muleka voor S. Amallah Standard Liège
51' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor N. Storm Mechelen
63' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor N. Storm Mechelen
64' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Gavory Standard Liège
75' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor R. Schoofs Mechelen
76' Wissel Mechelen Wissel F. Druijf voor H. Cuypers Mechelen
80' Wissel Mechelen Wissel G. Hairemans voor K. Mrabti Mechelen
81' Wissel Standard Liège Wissel M. Sissako voor N. Ngoy Standard Liège
81' Wissel Standard Liège Wissel A. Tapsoba voor S. Bastien Standard Liège
82' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. M. Dragus Standard Liège 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Standard Luik
Opstellingen Mechelen - Standard Luik
De opstellingen van Mechelen en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.