Nabeschouwing OH Leuven - Sporting Charleroi (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 8 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt OH Leuven het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Sporting Charleroi (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen OH Leuven en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Zorgane, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. OH Leuven kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Henry, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE OH Leuven - Sporting Charleroi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Zorgane met assist van J. Kayembe Sporting Charleroi 0-1
28' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor C. De Norre OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel M. Al-Tamari voor K. Malinov OH Leuven
48' Wissel OH Leuven Wissel M. Maertens voor B. Bese OH Leuven
61' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry OH Leuven 1-1
66' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Tchatchoua voor J. Van Cleemput Sporting Charleroi
71' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Gillet voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
74' Wissel OH Leuven Wissel D. Ouedraogo voor S. Dewaest OH Leuven
83' Wissel OH Leuven Wissel D. Vekemans voor S. Schrijvers OH Leuven
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Fall voor S. Nicholson Sporting Charleroi
90' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Knezevic Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Sporting Charleroi
Opstellingen OH Leuven - Sporting Charleroi
De opstellingen van OH Leuven en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing OH Leuven - Sporting Charleroi

OH Leuven en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 4 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor OH Leuven. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst OH Leuven 3
Winst Sporting Charleroi 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 15e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 6e plaats.