Nabeschouwing RFC Seraing - Union Saint-Gilloise (0-4) || Jupiler Pro League 2021/2022

Dinsdag 18 januari 2022 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt RFC Seraing het dinsdag 18 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Union Saint-Gilloise (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen RFC Seraing en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-4 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Union Saint-Gilloise kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Undav. In de 13e minuut moest J. Bager van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Wesli De Cremer een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Union Saint-Gilloise verder met een speler minder. In de 26e werd de voorsprong voor Union Saint-Gilloise verdubbeld dankzij een doelpunt van D. Vanzeir.

T. Teuma zette Union Saint-Gilloise even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Wesli De Cremer toegekende penalty wist te benutten. In de 83e minuut werd de stand op 0-4 gezet na een benutte penalty van Union Saint-Gilloise speler D. Undav.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Union Saint-Gilloise.

LIVE RFC Seraing - Union Saint-Gilloise 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van T. Teuma Union Saint-Gilloise 0-1
13' Rode kaart Union Saint-Gilloise Rode kaart voor J. Bager Union Saint-Gilloise
26' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 0-2
46' Wissel RFC Seraing Wissel Marius voor T. Pierrot RFC Seraing
46' Wissel RFC Seraing Wissel S. Lahssaini voor D. Del Fabro RFC Seraing
46' Wissel RFC Seraing Wissel M. Wague voor D. Opare RFC Seraing
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Burgess voor D. Marcq Union Saint-Gilloise
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Van Der Heyden voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
61' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor S. Lahssaini RFC Seraing
62' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty T. Teuma Union Saint-Gilloise 0-3
67' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
82' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor T. Galje RFC Seraing
83' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty D. Undav Union Saint-Gilloise 0-4
86' Wissel RFC Seraing Wissel M. Poaty voor M. Cachbach RFC Seraing
90' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel K. Kozlowski voor C. Nielsen Union Saint-Gilloise
90' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Francois voor I. Kandouss Union Saint-Gilloise
93' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Union Saint-Gilloise
Opstellingen RFC Seraing - Union Saint-Gilloise

Voorbeschouwing RFC Seraing - Union Saint-Gilloise

RFC Seraing en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en Union Saint-Gilloise in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Union Saint-Gilloise favoriet. 1 keer wist de ploeg van RFC Seraing te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RFC Seraing. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RFC Seraing 0
Winst Union Saint-Gilloise 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 17e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 1e plaats.