Nabeschouwing Sint-Truiden - Beerschot-Wilrijk (3-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sint-Truiden het zondag 20 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Beerschot-Wilrijk (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Bruls, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Suzuki, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette T. Hara zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Radic de 2-2 maakte voor Beerschot-Wilrijk. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sint-Truiden dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Koita de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sint-Truiden.

LIVE Sint-Truiden - Beerschot-Wilrijk 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt C. Bruls met assist van D. Hashioka Sint-Truiden 1-0
24' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Suzuki met assist van R. Vaca Beerschot-Wilrijk 1-1
30' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt T. Hara met assist van D. Hashioka Sint-Truiden 2-1
46' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
48' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor S. Radic Beerschot-Wilrijk
65' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Holzhauser voor D. Rigo Beerschot-Wilrijk
67' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt S. Radic met assist van L. Shankland Beerschot-Wilrijk 2-2
72' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor D. Lavalee Sint-Truiden
72' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor W. Janssens Sint-Truiden
72' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Klauss voor D. Hayashi Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Kagawa voor R. Reitz Sint-Truiden
85' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Coulibaly voor T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk
87' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. Koita met assist van C. Bruls Sint-Truiden 3-2
88' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. Koita Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Sint-Truiden - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Sint-Truiden en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.