Nabeschouwing Sint-Truiden - RFC Seraing (3-1) || Jupiler Pro League

Zaterdag 22 januari 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Sint-Truiden het zaterdag 22 januari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Sint-Truiden - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - RFC Seraing (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door D. Hayashi, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. RFC Seraing kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Nadrani, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Sint-Truiden vervolgens op 2-1. Het was C. Bruls die vanaf 11 meter wist te scoren in de 78e minuut.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Sint-Truiden vergroot nadat T. Hara de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sint-Truiden.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - RFC Seraing
Goals
3
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
125
99
Gevaarlijke aanvallen
67
24
Corners
6
1
Wissels
3
4
LIVE Sint-Truiden - RFC Seraing 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor J. Pius Sint-Truiden
40' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Hayashi met assist van R. Reitz Sint-Truiden 1-0
44' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Y. Nadrani met assist van M. Cachbach RFC Seraing 1-1
47' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor G. Mikautadze RFC Seraing
67' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor L. Cacace Sint-Truiden
72' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor R. Reitz Sint-Truiden
72' Wissel RFC Seraing Wissel S. Mansoni voor A. Bernier RFC Seraing
72' Wissel RFC Seraing Wissel B. Boulenger voor M. Poaty RFC Seraing
76' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor S. Mansoni RFC Seraing
78' Penalty Sint-Truiden Penalty C. Bruls Sint-Truiden 2-1
80' Wissel RFC Seraing Wissel Marius voor M. Cachbach RFC Seraing
87' Wissel RFC Seraing Wissel E. Spago voor D. Opare RFC Seraing
90' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Teixeira voor D. Hayashi Sint-Truiden
92' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bauer Sint-Truiden
94' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt T. Hara met assist van C. Durkin Sint-Truiden 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - RFC Seraing
Opstellingen Sint-Truiden - RFC Seraing
De opstellingen van Sint-Truiden en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en RFC Seraing zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Bernd Hollerbach
Formatie 5-4-1
Coach Jean Louis Garcia
Voorbeschouwing Sint-Truiden - RFC Seraing

Sint-Truiden en RFC Seraing treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en RFC Seraing in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor RFC Seraing. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is RFC Seraing favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sint-Truiden. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 0
Winst RFC Seraing 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 13e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Sint-Truiden - RFC Seraing Opstelling Sint-Truiden Opstelling RFC Seraing Live Sint-Truiden - RFC Seraing Live Sint-Truiden - RFC Seraing kijken Sint-Truiden - RFC Seraing kijken Live Sint-Truiden - RFC Seraing stream Sint-Truiden - RFC Seraing Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - RFC Seraing Uitslag Sint-Truiden - RFC Seraing Statistieken Sint-Truiden - RFC Seraing Jupiler Pro League 2021/2022 Sint-Truiden - RFC Seraing wedden Sint-Truiden - RFC Seraing gokken Sint-Truiden - RFC Seraing Unibet