Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (0-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 28 januari 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sint-Truiden het vrijdag 28 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Zaroury, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sporting Charleroi.

LIVE Sint-Truiden - Sporting Charleroi 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Zaroury Sporting Charleroi 0-1
45' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor D. Hashioka Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor L. Cacace Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Konate voor R. Reitz Sint-Truiden
60' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Heymans voor A. Zaroury Sporting Charleroi
60' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Tchatchoua voor K. Tshiend Sporting Charleroi
79' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
79' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Durkin Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Teixeira voor D. Lavalee Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel N. Balongo voor C. Bruls Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Sporting Charleroi
Opstellingen Sint-Truiden - Sporting Charleroi
De opstellingen van Sint-Truiden en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi

Sint-Truiden en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 31 juli 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sint-Truiden. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 4
Winst Sporting Charleroi 9
Gelijkspel 12
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 11e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 6e plaats.