Nabeschouwing Sporting Charleroi - Gent (0-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 22 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Gent (0-0)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sporting Charleroi en Gent gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Sporting Charleroi, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jasper Vergoote niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Gent
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
134
100
Gevaarlijke aanvallen
63
36
Corners
4
4
Wissels
2
3
LIVE Sporting Charleroi - Gent 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
73' Wissel Gent Wissel E. Owusu voor M. Samoise Gent
73' Wissel Gent Wissel R. Bezus voor A. Hjulsager Gent
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Petkevicius voor K. Tshiend Sporting Charleroi
81' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor G. Bruno Gent
84' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Benchaib voor A. Zaroury Sporting Charleroi
87' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Fortuna Gent
92' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Gent
Opstellingen Sporting Charleroi - Gent
De opstellingen van Sporting Charleroi en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gent zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Edward Still
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
40 Matteo Chiacig K
32 Mehdi Boukamir V
21 Stelios Andreou V
27 Romain Donnez V
31 Martin Wasinski M
34 Amine Benchaib M
14 Nauris Petkevičius M
Formatie 3-5-2
Coach Hein Vanhaezebrouck
Wissels Gent
# Speler Pos.
33 Davy Roef K
16 Ibrahima Cissé V
9 Roman Bezus M
6 Elisha Owusu M
3 Christopher Operi M
23 Yonas Malede A
11 Darko Lemajić A
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Gent

Sporting Charleroi en Gent treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 11
Winst Gent 16
Gelijkspel 9
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 6e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Sporting Charleroi - Gent Opstelling Sporting Charleroi Opstelling Gent Live Sporting Charleroi - Gent Live Sporting Charleroi - Gent kijken Sporting Charleroi - Gent kijken Live Sporting Charleroi - Gent stream Sporting Charleroi - Gent Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - Gent Uitslag Sporting Charleroi - Gent Statistieken Sporting Charleroi - Gent Jupiler Pro League 2021/2022 Sporting Charleroi - Gent wedden Sporting Charleroi - Gent gokken Sporting Charleroi - Gent Unibet