Nabeschouwing Standard Luik - Antwerp (2-5) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 8 augustus 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Standard Luik het zondag 8 augustus 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Antwerp (2-5)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-5 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Frey, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Frey op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Standard Liège de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Muleka.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Antwerp vergroot nadat M. Frey de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 61e minuut nadat M. Frey namens Antwerp de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Even later was het opnieuw M. Frey die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Antwerp op 1-5 in de 68e minuut. Namens Standard Liège mocht D. M. Dragus in de 77e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bram Van Driessche en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Standard Luik - Antwerp 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van J. Bataille Antwerp 0-1
8' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Seck Antwerp
14' Wissel Standard Liège Wissel S. Amallah voor J. Klauss Standard Liège
37' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey Antwerp 0-2
39' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sissako Standard Liège
44' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Benson Antwerp
46' Wissel Standard Liège Wissel A. Donnum voor M. Sissako Standard Liège
48' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Bastien Standard Liège
55' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Muleka met assist van S. Amallah Standard Liège 1-2
59' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van P. Gerkens Antwerp 1-3
61' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van V. Fischer Antwerp 1-4
63' Wissel Standard Liège Wissel A. Tapsoba voor G. Cimirot Standard Liège
68' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van Buta Antwerp 1-5
70' Wissel Antwerp Wissel M. Balikwisha voor M. Benson Antwerp
76' Wissel Standard Liège Wissel D. Pavlovic voor N. Gavory Standard Liège
76' Wissel Standard Liège Wissel D. M. Dragus voor N. Raskin Standard Liège
76' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Frey Antwerp
77' Wissel Antwerp Wissel D. Almeida voor A. Seck Antwerp
77' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. M. Dragus met assist van A. Tapsoba Standard Liège 2-5
80' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor D. Pavlovic Standard Liège
80' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
80' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
84' Wissel Antwerp Wissel L. Verstraete voor V. Fischer Antwerp
90' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor P. Gerkens Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Antwerp
Opstellingen Standard Luik - Antwerp
De opstellingen van Standard Luik en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.