Nabeschouwing Standard Luik - Beerschot-Wilrijk (1-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Woensdag 2 maart 2022 - 18:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Standard Luik het woensdag 2 maart 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Beerschot-Wilrijk (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 1-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door D. M. Dragus, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. In de 52e minuut moest N. Dussenne van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Christof Dierick een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Standard Liège verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Standard Luik.

LIVE Standard Luik - Beerschot-Wilrijk 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. M. Dragus met assist van N. Raskin Standard Liège 1-0
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Vaca voor M. R. Halaimia Beerschot-Wilrijk
52' Rode kaart Standard Liège Rode kaart voor N. Dussenne Standard Liège
61' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
62' Wissel Standard Liège Wissel N. Ngoy voor A. Tapsoba Standard Liège
74' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Holzhauser voor M. Lemos Beerschot-Wilrijk
78' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Raskin Standard Liège
80' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor S. Amallah Standard Liège
82' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
85' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel T. De Smet voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
86' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Coulibaly voor T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk
90' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor D. M. Dragus Standard Liège
91' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor I. Sebaoui Beerschot-Wilrijk
91' Wissel Standard Liège Wissel C. Mmaee voor D. M. Dragus Standard Liège
95' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
95' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Standard Luik - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Standard Luik en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.