Nabeschouwing Standard Luik - OH Leuven (2-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Standard Luik het zaterdag 16 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - OH Leuven (2-2)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Standard Luik en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Tapsoba, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. M. Dragus op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 96e minuut wist OH Leuven de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via X. Mercier.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor OH Leuven nadat S. Kaba in de 99e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Standard Luik - OH Leuven 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Standard Liège Doelpunt A. Tapsoba Standard Liège 1-0
46' Wissel Standard Liège Wissel A. Donnum voor S. Amallah Standard Liège
50' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. M. Dragus met assist van J. Klauss Standard Liège 2-0
53' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Standard Liège
64' Wissel OH Leuven Wissel S. Kaba voor A. De Sart OH Leuven
64' Wissel OH Leuven Wissel Y. Aguemon voor M. Al-Tamari OH Leuven
67' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor D. M. Dragus Standard Liège
69' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Tapsoba Standard Liège
75' Wissel Standard Liège Wissel N. Gavory voor A. Tapsoba Standard Liège
83' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor C. De Norre OH Leuven
83' Wissel Standard Liège Wissel M. Sissako voor N. Dussenne Standard Liège
83' Wissel Standard Liège Wissel J. Muleka voor J. Klauss Standard Liège
87' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Raskin Standard Liège
95' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor L. Shengelia OH Leuven
96' Doelpunt OH Leuven Doelpunt X. Mercier met assist van S. Kaba OH Leuven 2-1
99' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Kaba met assist van M. Maertens OH Leuven 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - OH Leuven
Opstellingen Standard Luik - OH Leuven
De opstellingen van Standard Luik en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.