Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - OH Leuven (1-3) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 26 november 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Union Saint-Gilloise het vrijdag 26 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - OH Leuven (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Union Saint-Gilloise en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-3 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. De Norre, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. OH Leuven vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Maertens op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Union Saint-Gilloise de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Mitoma.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor OH Leuven vergroot nadat X. Mercier de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor OH Leuven.

LIVE Union Saint-Gilloise - OH Leuven 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt OH Leuven Doelpunt C. De Norre met assist van S. Chakla OH Leuven 0-1
34' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
40' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens met assist van S. Kaba OH Leuven 0-2
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel K. Mitoma voor D. Marcq Union Saint-Gilloise
50' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt K. Mitoma met assist van T. Teuma Union Saint-Gilloise 1-2
53' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
58' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor X. Mercier OH Leuven
62' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor C. Ozkacar OH Leuven
66' Doelpunt OH Leuven Doelpunt X. Mercier met assist van S. Schrijvers OH Leuven 1-3
72' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Sorinola voor J. Bager Union Saint-Gilloise
74' Wissel OH Leuven Wissel M. Keita voor K. Malinov OH Leuven
76' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
79' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor M. Sorinola Union Saint-Gilloise
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel L. Amani voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Avenatti voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Francois voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
90' Wissel OH Leuven Wissel K. Rezaei voor S. Kaba OH Leuven
92' Wissel OH Leuven Wissel A. De Sart voor X. Mercier OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - OH Leuven
Opstellingen Union Saint-Gilloise - OH Leuven
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.