Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge (2-4) || Jupiler Pro League

Zaterdag 11 september 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Zulte-Waregem het zaterdag 11 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge (2-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 2-4 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Z. Gano, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Gano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Cercle Brugge de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Millan.

A. Millan zette Cercle Brugge even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Alexandre Boucaut toegekende penalty wist te benutten. Cercle Brugge leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 89 minuten op voorsprong na een goal van Vitinho: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Cercle Brugge speler D. Hotic, die daarmee tekende voor de 2-4. Na 96 minuten werd J. Vossen van Zulte-Waregem met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Zulte-Waregem het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Cercle Brugge.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Cercle Brugge
Goals
2
4
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
17
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
91
117
Gevaarlijke aanvallen
31
53
Corners
2
8
Wissels
3
4
LIVE Zulte-Waregem - Cercle Brugge 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Z. Gano met assist van B. Srarfi Zulte-Waregem 1-0
49' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Z. Gano met assist van B. Srarfi Zulte-Waregem 2-0
54' Wissel Cercle Brugge Wissel R. Matondo voor T. Somers Cercle Brugge
65' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Millan met assist van Vitinho Cercle Brugge 2-1
67' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Ciranni Zulte-Waregem
72' Penalty Cercle Brugge Penalty A. Millan Cercle Brugge 2-2
72' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Kutesa voor B. Srarfi Zulte-Waregem
76' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Vitinho Cercle Brugge
79' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Denkey voor A. Millan Cercle Brugge
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Dompe voor A. Ciranni Zulte-Waregem
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Boya voor B. Sormo Zulte-Waregem
84' Wissel Cercle Brugge Wissel W. Rubio voor O. Deman Cercle Brugge
84' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Hotic voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
89' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Vitinho met assist van W. Rubio Cercle Brugge 2-3
93' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt D. Hotic Cercle Brugge 2-4
94' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. Hotic Cercle Brugge
96' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor J. Vossen Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Cercle Brugge
Opstellingen Zulte-Waregem - Cercle Brugge
De opstellingen van Zulte-Waregem en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
51 Martijn Beemaert K
56 Rousseau De Poorter V
54 Dion De Neve V
15 Frank Boya V
23 Alieu Fadera M
19 Derek Kutesa M
17 Mamadou Jean-Luc Diarra Dompé M
80 Youssuf Sylla A
Formatie 3-4-3
Coach Yves Vanderhaeghe
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge

Zulte-Waregem en Cercle Brugge treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Cercle Brugge slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 13
Winst Cercle Brugge 9
Gelijkspel 4
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 11e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Zulte-Waregem - Cercle Brugge Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Cercle Brugge Live Zulte-Waregem - Cercle Brugge Live Zulte-Waregem - Cercle Brugge kijken Zulte-Waregem - Cercle Brugge kijken Live Zulte-Waregem - Cercle Brugge stream Zulte-Waregem - Cercle Brugge Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge Uitslag Zulte-Waregem - Cercle Brugge Statistieken Zulte-Waregem - Cercle Brugge Jupiler Pro League 2021/2022 Zulte-Waregem - Cercle Brugge wedden Zulte-Waregem - Cercle Brugge gokken Zulte-Waregem - Cercle Brugge Unibet