Nabeschouwing Zulte-Waregem - RFC Seraing (1-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 27 februari 2022 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Zulte-Waregem het zondag 27 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - RFC Seraing (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door J. Vossen, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Zulte-Waregem dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - RFC Seraing 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
7' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Dyrestam RFC Seraing
35' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Vossen Zulte-Waregem 1-0
49' Wissel RFC Seraing Wissel M. Poaty voor M. Cachbach RFC Seraing
69' Wissel RFC Seraing Wissel Marius voor D. Opare RFC Seraing
81' Wissel RFC Seraing Wissel M. Douane voor I. Cisse RFC Seraing
81' Wissel RFC Seraing Wissel W. Faye voor A. Bernier RFC Seraing
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Cools voor D. De Neve Zulte-Waregem
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Kutesa voor J. Vossen Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - RFC Seraing
Opstellingen Zulte-Waregem - RFC Seraing
De opstellingen van Zulte-Waregem en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en RFC Seraing zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - RFC Seraing

Zulte-Waregem en RFC Seraing treffen elkaar in de 29e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en RFC Seraing in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor RFC Seraing. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is RFC Seraing favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zulte-Waregem te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zulte-Waregem. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 0
Winst RFC Seraing 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 16e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 17e plaats.