Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende (2-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 24 juli 2022 - 18:30 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Anderlecht het zondag 24 juli 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 2-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Ashimeru, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Anderlecht opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het F. Silva die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Anderlecht. In de 92e minuut kreeg F. Katelaris van KV Oostende voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en KV Oostende de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Anderlecht.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - KV Oostende
Goals
2
0
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
97
113
Gevaarlijke aanvallen
40
40
Passes
558
401
Overtredingen
9
8
Buitenspel
3
1
Corners
7
5
Wissels
4
4
LIVE Anderlecht - KV Oostende 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Katelaris KV Oostende
32' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Musayev KV Oostende
39' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Ashimeru met assist van A. Trebel Anderlecht 1-0
51' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor T. Ndicka Matam KV Oostende
63' Wissel KV Oostende Wissel A. Albanese voor T. Ndicka Matam KV Oostende
63' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor D. Atanga KV Oostende
66' Wissel Anderlecht Wissel B. Raman voor L. Refaelov Anderlecht
66' Wissel KV Oostende Wissel M. Berte voor A. Musayev KV Oostende
76' Wissel Anderlecht Wissel K. Olsson voor M. Ashimeru Anderlecht
81' Wissel Anderlecht Wissel N. Sadiki voor F. Amuzu Anderlecht
81' Wissel Anderlecht Wissel F. Silva voor S. Esposito Anderlecht
85' Wissel KV Oostende Wissel M. Gueye voor K. Rocha Santos KV Oostende
88' Doelpunt Anderlecht Doelpunt F. Silva met assist van K. Olsson Anderlecht 2-0
92' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor F. Katelaris KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - KV Oostende
Opstellingen Anderlecht - KV Oostende
De opstellingen van Anderlecht en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Yves Vanderhaeghe
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
91 Richmond Badu K
19 Manuel Osifo V
29 Robbie D'Haese M
26 Vincent Koziello M
99 Alessandro Albanese A
90 Mohamed Berte A
9 Makhtar Gueye A
Voorbeschouwing Anderlecht - KV Oostende

Anderlecht en KV Oostende treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 13
Winst KV Oostende 5
Gelijkspel 4
Totaal 22

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Anderlecht - KV Oostende Opstelling Anderlecht Opstelling KV Oostende Live Anderlecht - KV Oostende Live Anderlecht - KV Oostende kijken Anderlecht - KV Oostende kijken Live Anderlecht - KV Oostende stream Anderlecht - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende Uitslag Anderlecht - KV Oostende Statistieken Anderlecht - KV Oostende Jupiler Pro League 2022/2023 Anderlecht - KV Oostende wedden Anderlecht - KV Oostende gokken Anderlecht - KV Oostende Unibet