Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (0-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Anderlecht het zondag 2 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door R. Morioka, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Anderlecht dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Charleroi uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Anderlecht - Sporting Charleroi 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
43' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor K. Arnstad Anderlecht
51' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor J. Duranville Anderlecht
62' Wissel Sporting Charleroi Wissel Y. Badji voor A. Hosseinzadeh Sporting Charleroi
65' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt R. Morioka met assist van K. Nkuba Sporting Charleroi 0-1
67' Wissel Anderlecht Wissel S. Esposito voor K. Arnstad Anderlecht
67' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor J. Duranville Anderlecht
74' Wissel Anderlecht Wissel M. Stroeykens voor L. Refaelov Anderlecht
82' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Zorgane Sporting Charleroi
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Marcq voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel L. Bessile voor J. Kayembe Sporting Charleroi
89' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Heymans voor I. Mbenza Sporting Charleroi
90' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Wasinski voor K. Nkuba Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Sporting Charleroi
Opstellingen Anderlecht - Sporting Charleroi
De opstellingen van Anderlecht en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.