Nabeschouwing Antwerp - Anderlecht (0-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Antwerp het zondag 6 november 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Anderlecht (0-0)

De Jupiler Pro League 2022/2023 wedstrijd tussen Antwerp en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Antwerp en Anderlecht gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Antwerp, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jasper Vergoote niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Antwerp - Anderlecht 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor P. Gerkens Antwerp
52' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Z. Debast Anderlecht
65' Wissel Anderlecht Wissel M. Stroeykens voor F. Silva Anderlecht
65' Wissel Anderlecht Wissel M. Ashimeru voor T. Leoni Anderlecht
65' Wissel Anderlecht Wissel A. Trebel voor A. Diawara Anderlecht
69' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor W. Pacho Antwerp
74' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor F. Amuzu Anderlecht
76' Wissel Antwerp Wissel A. Valencia voor C. Stengs Antwerp
76' Wissel Antwerp Wissel A. Vermeeren voor J. Ekkelenkamp Antwerp
76' Wissel Antwerp Wissel M. Frey voor V. Janssen Antwerp
79' Wissel Anderlecht Wissel B. Raman voor Y. Verschaeren Anderlecht
88' Wissel Antwerp Wissel A. Muja voor M. Balikwisha Antwerp
93' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Trebel Anderlecht
93' Wissel Anderlecht Wissel S. Esposito voor F. Amuzu Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Anderlecht
Opstellingen Antwerp - Anderlecht
De opstellingen van Antwerp en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Antwerp - Anderlecht

Antwerp en Anderlecht treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 13 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 5 keer wist de ploeg van Antwerp te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Antwerp. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antwerp 4
Winst Anderlecht 5
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 2e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 11e plaats.