Nabeschouwing Antwerp - Westerlo (3-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Antwerp het zondag 4 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Westerlo (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. V. Janssen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Antwerp vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Antwerp vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Miyoshi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Antwerp, waarmee A. Valencia zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesli De Cremer, waardoor Antwerp dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antwerp - Westerlo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Penalty Antwerp Penalty V. Janssen Antwerp 1-0
50' Doelpunt Antwerp Doelpunt K. Miyoshi met assist van J. Ekkelenkamp Antwerp 2-0
71' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor R. Neustadter Westerlo
71' Wissel Westerlo Wissel H. Akbunar voor T. Dierckx Westerlo
76' Wissel Antwerp Wissel R. Nainggolan voor J. Ekkelenkamp Antwerp
76' Wissel Antwerp Wissel A. Valencia voor C. Stengs Antwerp
76' Wissel Westerlo Wissel R. Tagir voor B. Reynolds Westerlo
77' Wissel Westerlo Wissel M. Fixelles voor L. Foster Westerlo
77' Wissel Westerlo Wissel K. Vaesen voor N. Dorgeles Westerlo
82' Doelpunt Antwerp Doelpunt A. Valencia met assist van V. Janssen Antwerp 3-0
84' Wissel Antwerp Wissel B. Nsimba voor K. Miyoshi Antwerp
85' Wissel Antwerp Wissel R. De Laet voor J. Bataille Antwerp
87' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. de Cuyper Westerlo
90' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor A. Yusuf Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Westerlo
Opstellingen Antwerp - Westerlo
De opstellingen van Antwerp en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Westerlo zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.