Nabeschouwing Cercle Brugge - Antwerp (0-2) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Cercle Brugge het zondag 11 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Antwerp (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 0-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door V. Janssen, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Alderweireld op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Antwerp.

LIVE Cercle Brugge - Antwerp 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Antwerp Doelpunt V. Janssen met assist van J. Ekkelenkamp Antwerp 0-1
27' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Miangue voor L. Torres Cercle Brugge
29' Wissel Antwerp Wissel P. Gerkens voor J. Ekkelenkamp Antwerp
41' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. Nainggolan Antwerp
45' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Vines Antwerp
48' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor H. van der Bruggen Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Francis voor H. van der Bruggen Cercle Brugge
46' Wissel Antwerp Wissel J. Bataille voor R. De Laet Antwerp
46' Wissel Cercle Brugge Wissel C. Ravych voor J. Marcelin Cercle Brugge
57' Wissel Cercle Brugge Wissel Y. Gboho voor O. Deman Cercle Brugge
64' Wissel Antwerp Wissel B. Nsimba voor A. Valencia Antwerp
68' Doelpunt Antwerp Doelpunt T. Alderweireld met assist van R. Nainggolan Antwerp 0-2
85' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor P. Gerkens Antwerp
85' Wissel Antwerp Wissel V. Fischer voor V. Janssen Antwerp
85' Wissel Antwerp Wissel C. Scott voor R. Nainggolan Antwerp
86' Wissel Cercle Brugge Wissel T. Wilke voor A. Ueda Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Antwerp
Opstellingen Cercle Brugge - Antwerp
De opstellingen van Cercle Brugge en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Dominik Thalhammer
Coach Mark van Bommel
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Antwerp

Cercle Brugge en Antwerp treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 6 keer wist de ploeg van Cercle Brugge te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cercle Brugge. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cercle Brugge 1
Winst Antwerp 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 18e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 1e plaats.