Nabeschouwing Cercle Brugge - Mechelen (0-0) || Jupiler Pro League

Zaterdag 13 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League neemt Cercle Brugge het zaterdag 13 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Mechelen (0-0)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Cercle Brugge en Mechelen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Mechelen kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Wesli De Cremer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Mechelen
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
119
77
Gevaarlijke aanvallen
52
33
Passes
312
368
Overtredingen
9
13
Buitenspel
3
3
Corners
8
8
Wissels
4
5
LIVE Cercle Brugge - Mechelen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Hairemans Mechelen
34' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor B. Bolingoli Mechelen
57' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor Y. Malede Mechelen
64' Wissel Cercle Brugge Wissel E. Kehrer voor O. Deman Cercle Brugge
64' Wissel Cercle Brugge Wissel Heitor voor L. Torres Cercle Brugge
70' Wissel Mechelen Wissel J. Vanlerberghe voor J. Van Hecke Mechelen
70' Wissel Mechelen Wissel A. Da Cruz voor G. Hairemans Mechelen
75' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Denkey voor A. Ueda Cercle Brugge
86' Wissel Mechelen Wissel J. Hernandez voor N. Storm Mechelen
87' Wissel Cercle Brugge Wissel H. van der Bruggen voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
87' Wissel Mechelen Wissel I. Swers voor B. Bolingoli Mechelen
89' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Hernandez Mechelen
95' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor T. Somers Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Mechelen
Opstellingen Cercle Brugge - Mechelen
De opstellingen van Cercle Brugge en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dominik Thalhammer
Formatie 4-3-3
Coach Danny Buijs
Wissels Mechelen
# Speler Pos.
15 Yannick Thoelen K
2 Iebe Swers V
30 Jordi Vanlerberghe V
17 Samuel Yves Oum Gwet M
8 Jorge Hernandez M
35 Marian Shved A
22 Alessio da Cruz A
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Mechelen

Cercle Brugge en Mechelen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Cercle Brugge favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cercle Brugge 17
Winst Mechelen 9
Gelijkspel 4
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 17e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cercle Brugge - Mechelen Opstelling Cercle Brugge Opstelling Mechelen Live Cercle Brugge - Mechelen Live Cercle Brugge - Mechelen kijken Cercle Brugge - Mechelen kijken Live Cercle Brugge - Mechelen stream Cercle Brugge - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Cercle Brugge - Mechelen Uitslag Cercle Brugge - Mechelen Statistieken Cercle Brugge - Mechelen Jupiler Pro League 2022/2023 Cercle Brugge - Mechelen wedden Cercle Brugge - Mechelen gokken Cercle Brugge - Mechelen Unibet