Nabeschouwing Club Brugge - Sint-Truiden (3-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Club Brugge het woensdag 19 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Sint-Truiden (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door H. Vanaken, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. In de 63e minuut moest M. Konate van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Wesli De Cremer een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sint-Truiden verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Club Brugge via een goal van R. Yaremchuk in de 66e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 71e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee A. Skov Olsen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesli De Cremer, waardoor Club Brugge dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Club Brugge - Sint-Truiden 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor F. Boya Sint-Truiden
21' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken Club Brugge 1-0
49' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. Nielsen Club Brugge
53' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
58' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor D. Hayashi Sint-Truiden
61' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Hashioka Sint-Truiden
63' Rode kaart Sint-Truiden Rode kaart voor M. Konate Sint-Truiden
64' Wissel Club Brugge Wissel A. Skov Olsen voor T. Buchanan Club Brugge
64' Wissel Club Brugge Wissel N. Lang voor A. Nusa Club Brugge
66' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Yaremchuk met assist van N. Lang Club Brugge 2-0
71' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Skov Olsen met assist van B. Meijer Club Brugge 3-0
72' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Smets voor C. Bruls Sint-Truiden
72' Wissel Sint-Truiden Wissel S. van Dessel voor S. Okazaki Sint-Truiden
74' Wissel Club Brugge Wissel E. Balanta voor R. Onyedika Club Brugge
74' Wissel Club Brugge Wissel K. Sowah voor C. Nielsen Club Brugge
78' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Teixeira voor F. Boya Sint-Truiden
80' Wissel Club Brugge Wissel F. Jutgla voor R. Yaremchuk Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Sint-Truiden
Opstellingen Club Brugge - Sint-Truiden
De opstellingen van Club Brugge en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.