Nabeschouwing Gent - Club Brugge (2-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Gent het zondag 6 november 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Club Brugge (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door H. Cuypers, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ngadeu op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Gent.

LIVE Gent - Club Brugge 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Gent Doelpunt H. Cuypers met assist van J. Torunarigha Gent 1-0
29' Doelpunt Gent Doelpunt M. Ngadeu met assist van S. Kums Gent 2-0
36' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Onyedika Club Brugge
38' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel D. Odoi voor D. Boyata Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel A. Skov Olsen voor E. Sobol Club Brugge
52' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Fortuna Gent
57' Wissel Gent Wissel A. Castro-Montes voor N. Fortuna Gent
60' Wissel Club Brugge Wissel R. Yaremchuk voor F. Jutgla Club Brugge
60' Wissel Club Brugge Wissel N. Lang voor K. Sowah Club Brugge
61' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Odoi Club Brugge
78' Wissel Gent Wissel L. Depoitre voor I. Salah Gent
88' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Buchanan Club Brugge
88' Wissel Gent Wissel J. P. Hauge voor V. Odjidja-Ofoe Gent
88' Wissel Gent Wissel J. De Sart voor Hong Hyun-Seok Gent
88' Wissel Gent Wissel B. Godeau voor J. Okumu Gent
92' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor A. Skov Olsen Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Club Brugge
Opstellingen Gent - Club Brugge
De opstellingen van Gent en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.