Nabeschouwing Kortrijk - Mechelen (1-4) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Kortrijk het zaterdag 10 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Mechelen (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 1-4 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door S. Walsh, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Schoofs op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee G. Hairemans zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

D. Lamkel Ze zette Kortrijk even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Nicolas Laforge toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist R. Schoofs namens Mechelen de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Laforge bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Kortrijk - Mechelen 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Hairemans Mechelen
30' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. Vandendriessche Kortrijk
38' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. Walsh Mechelen 0-1
41' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs met assist van J. Ngoy Mechelen 0-2
46' Wissel Kortrijk Wissel D. Mbayo voor N. Mehssatou Kortrijk
53' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Hairemans met assist van R. Schoofs Mechelen 0-3
61' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vanlerberghe Mechelen
63' Penalty Kortrijk Penalty D. Lamkel Ze Kortrijk 1-3
64' Wissel Mechelen Wissel D. Bates voor N. Storm Mechelen
68' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Da Cruz Mechelen
70' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor J. Silva Kortrijk
73' Wissel Kortrijk Wissel M. Bruno voor K. Vandendriessche Kortrijk
73' Wissel Kortrijk Wissel H. Keita voor S. Loncar Kortrijk
73' Wissel Kortrijk Wissel A. Radovanovic voor J. Silva Kortrijk
75' Wissel Mechelen Wissel Y. Malede voor A. Da Cruz Mechelen
75' Wissel Mechelen Wissel B. Bolingoli voor G. Hairemans Mechelen
78' Wissel Kortrijk Wissel F. Avenatti voor B. Messaoudi Kortrijk
83' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
89' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Y. Malede Mechelen
90' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Ngoy Mechelen
93' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs met assist van S. Walsh Mechelen 1-4
95' Wissel Mechelen Wissel J. Van Hecke voor J. Ngoy Mechelen
95' Wissel Mechelen Wissel J. Hernandez voor S. Walsh Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Mechelen
Opstellingen Kortrijk - Mechelen
De opstellingen van Kortrijk en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.