Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem (1-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Kortrijk het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door H. Keita, waarmee Kortrijk met 1-0 de leiding nam. Zulte-Waregem kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Tambedou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette C. Offor zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam.

Z. Gano zette Zulte-Waregem even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Bert Put toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Zulte-Waregem.

LIVE Kortrijk - Zulte-Waregem 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Vigen Zulte-Waregem
4' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor T. Watanabe Kortrijk
23' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor D. Dessoleil Kortrijk
25' Doelpunt Kortrijk Doelpunt H. Keita met assist van K. DHaene Kortrijk 1-0
27' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Vossen Zulte-Waregem
50' Wissel Kortrijk Wissel B. Messaoudi voor F. Selemani Kortrijk
60' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Tambedou Zulte-Waregem 1-1
65' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Offor met assist van N. Rommens Zulte-Waregem 1-2
67' Wissel Kortrijk Wissel P. Gueye voor F. Avenatti Kortrijk
67' Wissel Kortrijk Wissel D. Mbayo voor D. Henen Kortrijk
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Sormo voor M. Tambedou Zulte-Waregem
74' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor N. Miroshi Zulte-Waregem
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Sissako voor L. Vigen Zulte-Waregem
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Ndour voor J. Vossen Zulte-Waregem
80' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Fadera Zulte-Waregem
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel Z. Gano voor C. Offor Zulte-Waregem
87' Penalty Zulte-Waregem Penalty Z. Gano Zulte-Waregem 1-3
88' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor D. Mbayo Kortrijk
89' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor D. Lamkel Ze Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Zulte-Waregem
Opstellingen Kortrijk - Zulte-Waregem
De opstellingen van Kortrijk en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.