Nabeschouwing KV Oostende - Genk (1-2) || Jupiler Pro League

Zaterdag 1 oktober 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League neemt KV Oostende het zaterdag 1 oktober 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Genk (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Genk is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. KV Oostende kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van F. Hornby. Genk kreeg via M. Tresor Ndayishimiye in de 8e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Wesli De Cremer de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Genk in de 25e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van P. Onuachu.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat D. Munoz namens Genk in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette. In de 96e minuut werd D. Atanga van KV Oostende met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genk met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesli De Cremer, waardoor Genk dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Genk
Goals
1
2
Balbezit
32%
68%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
74
131
Gevaarlijke aanvallen
33
80
Passes
260
565
Overtredingen
17
10
Buitenspel
0
3
Corners
2
6
Wissels
4
3
LIVE KV Oostende - Genk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Hornby met assist van T. Ambrose KV Oostende 1-0
8' Penalty gemist Genk Penalty gemist M. Tresor Ndayishimiye Genk
25' Doelpunt Genk Doelpunt P. Onuachu met assist van A. Preciado Genk 1-1
66' Wissel Genk Wissel N. Castro voor B. El Khannous Genk
70' Wissel KV Oostende Wissel K. Rocha Santos voor C. McGeehan KV Oostende
70' Wissel KV Oostende Wissel M. Berte voor T. Ambrose KV Oostende
78' Wissel KV Oostende Wissel D. Atanga voor F. Hornby KV Oostende
81' Wissel Genk Wissel A. Nemeth voor M. Tresor Ndayishimiye Genk
81' Wissel Genk Wissel M. A. Galarza voor B. Heynen Genk
83' Wissel KV Oostende Wissel T. Ndicka Matam voor R. DHaese KV Oostende
88' Doelpunt Genk Doelpunt D. Munoz met assist van A. Nemeth Genk 1-2
90' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor T. Ambrose KV Oostende
95' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. A. Galarza Genk
95' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Rocha Santos KV Oostende
96' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor D. Atanga KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Genk
Opstellingen KV Oostende - Genk
De opstellingen van KV Oostende en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Genk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Yves Vanderhaeghe
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
1 Dillon Phillips K
7 Théo Ndicka Matam V
5 Fanos Katelaris V
23 Alfons Amade M
10 Kenny Rocha Santos M
77 David Atanga A
90 Mohamed Berte A
Voorbeschouwing KV Oostende - Genk

KV Oostende en Genk treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 10 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor KV Oostende. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 6
Winst Genk 10
Gelijkspel 4
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 13e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
KV Oostende - Genk Opstelling KV Oostende Opstelling Genk Live KV Oostende - Genk Live KV Oostende - Genk kijken KV Oostende - Genk kijken Live KV Oostende - Genk stream KV Oostende - Genk Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Genk Uitslag KV Oostende - Genk Statistieken KV Oostende - Genk Jupiler Pro League 2022/2023 KV Oostende - Genk wedden KV Oostende - Genk gokken KV Oostende - Genk Unibet