Nabeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven (0-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sint-Truiden het zaterdag 22 oktober 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven (0-0)

De Jupiler Pro League 2022/2023 wedstrijd tussen Sint-Truiden en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Al Dakhil van Sint-Truiden. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 62e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Sint-Truiden en OH Leuven gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lothar D'hondt niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sint-Truiden - OH Leuven 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel OH Leuven Wissel L. Patris voor E. Pletinckx OH Leuven
37' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. Al Dakhil Sint-Truiden
58' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor S. Okazaki Sint-Truiden
58' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Bruno voor D. Hayashi Sint-Truiden
58' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Bruls voor S. Kagawa Sint-Truiden
60' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Kiyine OH Leuven
62' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor A. Al Dakhil Sint-Truiden
65' Wissel OH Leuven Wissel R. Holzhauser voor S. Kiyine OH Leuven
76' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor L. Patris OH Leuven
77' Wissel OH Leuven Wissel M. Keita voor K. Malinov OH Leuven
77' Wissel OH Leuven Wissel N. Nsingi voor M. Gonzalez OH Leuven
91' Wissel Sint-Truiden Wissel S. van Dessel voor E. Bocat Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - OH Leuven
Opstellingen Sint-Truiden - OH Leuven
De opstellingen van Sint-Truiden en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven

Sint-Truiden en OH Leuven treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sint-Truiden als OH Leuven wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 3
Winst OH Leuven 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 11e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 8e plaats.