Nabeschouwing Standard Luik - OH Leuven (1-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Standard Luik het zondag 21 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - OH Leuven (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-3 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door J. D. Thorsteinsson, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. OH Leuven vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Nsingi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut moest OH Leuven verder met een man minder nadat N. Nsingi een rode kaart had gekregen.

In de 75e minuut volgde een derde treffer van OH Leuven, waarmee M. Al-Tamari zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Standard Liège kreeg een penalty toegewezen in de 91e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond R. Emond die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 0-3 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 91 minuten wist uiteindelijk Standard Liège iets terug te doen nadat R. Emond de bal in het net wist te werken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor OH Leuven.

LIVE Standard Luik - OH Leuven 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor H. Mendyl OH Leuven
35' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. D. Thorsteinsson met assist van M. Maertens OH Leuven 0-1
36' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Raskin Standard Liège
36' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. D. Thorsteinsson OH Leuven
42' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
43' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Al-Tamari OH Leuven
45' Doelpunt OH Leuven Doelpunt N. Nsingi met assist van L. Patris OH Leuven 0-2
46' Wissel Standard Liège Wissel A. Tapsoba voor D. M. Dragus Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel E. Shamir voor N. Raskin Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel C. Canak voor A. Donnum Standard Liège
51' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor N. Nsingi OH Leuven
58' Wissel OH Leuven Wissel T. Vlietinck voor J. D. Thorsteinsson OH Leuven
58' Wissel Standard Liège Wissel G. Dewaele voor N. Dussenne Standard Liège
58' Wissel OH Leuven Wissel D. Ouedraogo voor H. Mendyl OH Leuven
71' Wissel OH Leuven Wissel J. Gamboa voor K. Malinov OH Leuven
74' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Laursen Standard Liège
75' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Al-Tamari OH Leuven 0-3
76' Wissel Standard Liège Wissel A. Boljevic voor J. Laursen Standard Liège
79' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor G. Dewaele Standard Liège
90' Wissel OH Leuven Wissel J. Dom voor M. Maertens OH Leuven
91' Penalty gemist Standard Liège Penalty gemist R. Emond Standard Liège
91' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond Standard Liège 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - OH Leuven
Opstellingen Standard Luik - OH Leuven
De opstellingen van Standard Luik en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.