Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Sporting Charleroi (1-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Vrijdag 29 juli 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Union Saint-Gilloise het vrijdag 29 juli 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Sporting Charleroi (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Union Saint-Gilloise en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 1-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door R. Sykes, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Union Saint-Gilloise dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Union Saint-Gilloise uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Union Saint-Gilloise - Sporting Charleroi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
45' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
56' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Sykes met assist van D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 1-0
61' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Benbouali voor Y. Badji Sporting Charleroi
61' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
61' Wissel Sporting Charleroi Wissel I. Mbenza voor K. Nkuba Sporting Charleroi
64' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Z. Ilyes voor S. Adingra Union Saint-Gilloise
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor R. Morioka Sporting Charleroi
83' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
83' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Dony voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
84' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Heymans voor A. Zorgane Sporting Charleroi
90' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Francois voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Sporting Charleroi
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Sporting Charleroi
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.