Nabeschouwing Westerlo - Zulte-Waregem (2-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Westerlo het zaterdag 1 oktober 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Zulte-Waregem (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 2-0 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door N. Chadli, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Foster op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Westerlo.

LIVE Westerlo - Zulte-Waregem 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Westerlo Doelpunt N. Chadli Westerlo 1-0
14' Wissel Zulte-Waregem Wissel N. Miroshi voor M. Tambedou Zulte-Waregem
33' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Fadera Zulte-Waregem
40' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor N. Miroshi Zulte-Waregem
47' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Foster met assist van N. Madsen Westerlo 2-0
49' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Offor voor R. Tsouka Zulte-Waregem
49' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Ciranni voor A. Sissako Zulte-Waregem
56' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor R. Tagir Westerlo
58' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Derijck Zulte-Waregem
65' Wissel Westerlo Wissel K. Vaesen voor M. Gumuskaya Westerlo
65' Wissel Westerlo Wissel N. Dorgeles voor N. Chadli Westerlo
74' Wissel Westerlo Wissel T. Dierckx voor H. Akbunar Westerlo
81' Wissel Westerlo Wissel M. Fixelles voor N. Madsen Westerlo
81' Wissel Westerlo Wissel R. Neustadter voor Lucas Mineiro Westerlo
83' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Fixelles Westerlo
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Braem voor A. Ndour Zulte-Waregem
89' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor L. Foster Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Zulte-Waregem
Opstellingen Westerlo - Zulte-Waregem
De opstellingen van Westerlo en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Westerlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.