Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (0-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 18:15 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 17 september 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sint-Truiden kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van G. Bruno. In de 18e minuut moest Dani Ramirez van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Brent Staessens een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Zulte-Waregem verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sint-Truiden via een goal van S. Okazaki in de 50e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

G. Bruno zette Sint-Truiden even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Brent Staessens toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brent Staessens, waardoor Sint-Truiden dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Sint-Truiden
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
3
18
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
100
123
Gevaarlijke aanvallen
40
59
Passes
451
476
Overtredingen
13
15
Buitenspel
3
0
Corners
0
4
Wissels
5
1
LIVE Zulte-Waregem - Sint-Truiden 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt G. Bruno met assist van C. Bruls Sint-Truiden 0-1
8' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Janssens Sint-Truiden
18' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor Dani Ramirez Zulte-Waregem
29' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor G. Bruno Sint-Truiden
29' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor W. Janssens Sint-Truiden
47' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Okazaki Sint-Truiden
50' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Okazaki met assist van A. Koita Sint-Truiden 0-2
58' Penalty Sint-Truiden Penalty G. Bruno Sint-Truiden 0-3
59' Wissel Zulte-Waregem Wissel N. Miroshi voor A. Ciranni Zulte-Waregem
59' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Offor voor B. Lopez Zulte-Waregem
59' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Derijck voor A. Ndour Zulte-Waregem
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Vigen voor N. Rommens Zulte-Waregem
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Vossen voor A. Fadera Zulte-Waregem
91' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. Offor Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Sint-Truiden
Opstellingen Zulte-Waregem - Sint-Truiden
De opstellingen van Zulte-Waregem en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach M'Baye Leye
Formatie 3-5-2
Coach Bernd Hollerbach
Basiselftal Sint-Truiden
# Speler Pos.
21 Daniel Schmidt K
37 Toni Leistner V
20 Robert Bauer V
3 Ameen Al Dakhil V
4 Daiki Hashioka M
44 Christian Brüls M
27 Frank Boya M
6 Mory Konate M
22 Wolke Janssens M
30 Shinji Okazaki A
91 Gianni Bruno A
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
12 Jo Coppens K
77 Eric Junior Bocat V
26 Jorge Filipe Avelino Teixeira V
19 Stan Van Dessel M
10 Shinji Kagawa M
7 Aboubakary Koita A
8 Daichi Hayashi A
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden

Zulte-Waregem en Sint-Truiden treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 14
Winst Sint-Truiden 9
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 17e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zulte-Waregem - Sint-Truiden Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Sint-Truiden Live Zulte-Waregem - Sint-Truiden Live Zulte-Waregem - Sint-Truiden kijken Zulte-Waregem - Sint-Truiden kijken Live Zulte-Waregem - Sint-Truiden stream Zulte-Waregem - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden Uitslag Zulte-Waregem - Sint-Truiden Statistieken Zulte-Waregem - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2022/2023 Zulte-Waregem - Sint-Truiden wedden Zulte-Waregem - Sint-Truiden gokken Zulte-Waregem - Sint-Truiden Unibet