Nabeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik (0-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 0-3 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 80 minuten. N. Dussenne maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Standard Liège vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Standard Liège opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het S. Perica die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Standard Liège. In de 91e minuut moest Zulte-Waregem verder met een man minder nadat R. Tsouka een rode kaart had gekregen.

In de 96e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee S. Perica zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Standard Luik dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Standard Luik
Balbezit
38%
62%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
5
17
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
87
111
Gevaarlijke aanvallen
40
51
Passes
287
480
Overtredingen
13
11
Buitenspel
2
2
Corners
4
10
Wissels
4
5
LIVE Zulte-Waregem - Standard Luik 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Ciranni Zulte-Waregem
15' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor P. Zinckernagel Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel S. Perica voor D. M. Dragus Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel C. Canak voor S. Alzate Standard Liège
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Offor voor Z. Gano Zulte-Waregem
68' Wissel Zulte-Waregem Wissel R. Tsouka voor L. Vigen Zulte-Waregem
80' Penalty Standard Liège Penalty N. Dussenne Standard Liège 0-1
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Drambayev voor N. Miroshi Zulte-Waregem
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Ndour voor N. Rommens Zulte-Waregem
87' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Perica Standard Liège 0-2
89' Wissel Standard Liège Wissel J. Laursen voor P. Zinckernagel Standard Liège
89' Wissel Standard Liège Wissel A. Boljevic voor A. Donnum Standard Liège
89' Wissel Standard Liège Wissel O. Davida voor F. Melegoni Standard Liège
91' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor R. Tsouka Zulte-Waregem
96' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Perica met assist van N. Raskin Standard Liège 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Standard Luik
Opstellingen Zulte-Waregem - Standard Luik
De opstellingen van Zulte-Waregem en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach M'Baye Leye
Formatie 3-4-2-1
Coach Ronny Deila
Wissels Standard Luik
# Speler Pos.
30 Laurent Henkinet K
3 Nathan Ngoy V
38 Jacob Barrett Laursen V
18 Aleksandar Boljević M
61 Cihan Çanak M
17 Osher Davida A
28 Stipe Perica A
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik

Zulte-Waregem en Standard Luik treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Standard Luik slechts 14 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 15
Winst Standard Luik 14
Gelijkspel 8
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 18e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zulte-Waregem - Standard Luik Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Standard Luik Live Zulte-Waregem - Standard Luik Live Zulte-Waregem - Standard Luik kijken Zulte-Waregem - Standard Luik kijken Live Zulte-Waregem - Standard Luik stream Zulte-Waregem - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik Uitslag Zulte-Waregem - Standard Luik Statistieken Zulte-Waregem - Standard Luik Jupiler Pro League 2022/2023 Zulte-Waregem - Standard Luik wedden Zulte-Waregem - Standard Luik gokken Zulte-Waregem - Standard Luik Unibet