Nabeschouwing Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise (1-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Zulte-Waregem het zondag 4 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 1-3 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 38 minuten. T. Teuma maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Union Saint-Gilloise vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Adingra op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. Eckert Ayensa van Union Saint-Gilloise die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 0-3.

Na 91 minuten deed S. Braem iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Zulte-Waregem werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Zulte-Waregem echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 92e minuut werd G. Francois van Union Saint-Gilloise met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Zulte-Waregem met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Fadera Zulte-Waregem
21' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Adingra Union Saint-Gilloise
28' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
31' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor N. Miroshi Zulte-Waregem
38' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty T. Teuma Union Saint-Gilloise 0-1
54' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Derijck voor A. Ciranni Zulte-Waregem
64' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Rodriguez voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
65' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel L. Lapoussin voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
70' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt S. Adingra met assist van J. Rodriguez Union Saint-Gilloise 0-2
74' Wissel Zulte-Waregem Wissel Dani Ramirez voor A. Sissako Zulte-Waregem
74' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Sangare voor B. Lopez Zulte-Waregem
74' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. Eckert Ayensa voor V. Boniface Union Saint-Gilloise
74' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Francois voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
78' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
86' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty D. Eckert Ayensa Union Saint-Gilloise 0-3
87' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
87' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Braem voor J. Vossen Zulte-Waregem
89' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Dani Ramirez Zulte-Waregem
91' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Braem met assist van R. Tsouka Zulte-Waregem 1-3
92' Rode kaart Union Saint-Gilloise Rode kaart voor G. Francois Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Zulte-Waregem en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.