Nabeschouwing Anderlecht - Antwerp (1-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 13:30 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Anderlecht het zondag 6 augustus 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Antwerp (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 1-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Antwerp
Goals
1
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
5
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
108
149
Gevaarlijke aanvallen
32
77
Passes
460
594
Overtredingen
9
19
Buitenspel
2
2
Corners
3
6
Wissels
5
4
LIVE Anderlecht - Antwerp 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Antwerp
Opstellingen Anderlecht - Antwerp

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Anderlecht - Antwerp

Anderlecht en Antwerp treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 januari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Antwerp slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 5
Winst Antwerp 4
Gelijkspel 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 15e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Anderlecht - Antwerp Opstelling Anderlecht Opstelling Antwerp Live Anderlecht - Antwerp Live Anderlecht - Antwerp kijken Anderlecht - Antwerp kijken Live Anderlecht - Antwerp stream Anderlecht - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Antwerp Uitslag Anderlecht - Antwerp Statistieken Anderlecht - Antwerp Jupiler Pro League 2023/2024 Anderlecht - Antwerp wedden Anderlecht - Antwerp gokken Anderlecht - Antwerp Unibet