Nabeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge (1-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 13:30 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Cercle Brugge het zondag 18 februari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge (1-1)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Cercle Brugge en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Alan Minda, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Club Brugge het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk Ferran Jutglà die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 97e minuut kreeg Igor Thiago van Club Brugge voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Club Brugge de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Club Brugge
Goals
1
1
Balbezit
28%
72%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
152
98
Gevaarlijke aanvallen
33
56
Passes
237
586
Overtredingen
15
11
Buitenspel
1
1
Corners
0
4
Wissels
3
4
LIVE Cercle Brugge - Club Brugge 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Igor Thiago Club Brugge
59' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Alan Minda met assist van Warleson Cercle Brugge 1-0
71' Wissel Cercle Brugge Wissel Malamine Efekele voor Felipe Augusto Cercle Brugge
72' Wissel Club Brugge Wissel Ferran Jutglà voor Joel Ordóñez Club Brugge
79' Wissel Cercle Brugge Wissel Jonas Lietaert voor Edgaras Utkus Cercle Brugge
79' Wissel Cercle Brugge Wissel Abdoul Kader Ouattara voor Alan Minda Cercle Brugge
81' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Ferran Jutglà met assist van Antonio Nusa Club Brugge 1-1
88' Igor Thiago Club Brugge
100' Wissel Club Brugge Wissel Jorne Spileers voor Andreas Skov Olsen Club Brugge
95' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Denis Odoi Club Brugge
103' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Michał Skóraś Club Brugge
100' Wissel Club Brugge Wissel Raphael Onyedika voor Antonio Nusa Club Brugge
92' Wissel Club Brugge Wissel Michał Skóraś voor Casper Nielsen Club Brugge
97' Tweede gele kaart Club Brugge Tweede gele kaart voor Igor Thiago Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Club Brugge
Opstellingen Cercle Brugge - Club Brugge
De opstellingen van Cercle Brugge en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Miron Muslić
Wissels Cercle Brugge
# Speler Pos.
89 Sébastien Bruzzese K
21 Maxime Delanghe K
77 Jordan Semedo Varela V
76 V
17 Abu Francis M
99 A
68 A
7 Malamine Efekele A
19 Kazeem Olaigbe A
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge

Cercle Brugge en Club Brugge treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 12 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 20 keer wist de ploeg van Cercle Brugge te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Cercle Brugge. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cercle Brugge 5
Winst Club Brugge 20
Gelijkspel 6
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 7e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cercle Brugge - Club Brugge Opstelling Cercle Brugge Opstelling Club Brugge Live Cercle Brugge - Club Brugge Live Cercle Brugge - Club Brugge kijken Cercle Brugge - Club Brugge kijken Live Cercle Brugge - Club Brugge stream Cercle Brugge - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge Uitslag Cercle Brugge - Club Brugge Statistieken Cercle Brugge - Club Brugge Jupiler Pro League 2023/2024 Cercle Brugge - Club Brugge wedden Cercle Brugge - Club Brugge gokken Cercle Brugge - Club Brugge Unibet