Nabeschouwing Cercle Brugge - Genk (0-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Cercle Brugge het zondag 13 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Genk (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Genk is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 0-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Genk
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
140
92
Gevaarlijke aanvallen
71
42
Passes
306
425
Overtredingen
8
20
Buitenspel
1
1
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Cercle Brugge - Genk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Genk
Opstellingen Cercle Brugge - Genk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Genk

Cercle Brugge en Genk treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 maart 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 17 keer wist de ploeg van Cercle Brugge te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Cercle Brugge. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cercle Brugge 6
Winst Genk 17
Gelijkspel 6
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 10e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cercle Brugge - Genk Opstelling Cercle Brugge Opstelling Genk Live Cercle Brugge - Genk Live Cercle Brugge - Genk kijken Cercle Brugge - Genk kijken Live Cercle Brugge - Genk stream Cercle Brugge - Genk Fox Sports Nabeschouwing Cercle Brugge - Genk Uitslag Cercle Brugge - Genk Statistieken Cercle Brugge - Genk Jupiler Pro League 2023/2024 Cercle Brugge - Genk wedden Cercle Brugge - Genk gokken Cercle Brugge - Genk Unibet