Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Anderlecht (2-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Vrijdag 28 juli 2023 - 20:45 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Union Saint-Gilloise het vrijdag 28 juli 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Anderlecht (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Union Saint-Gilloise en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Union Saint-Gilloise - Anderlecht
Goals
2
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
5
3
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
81
82
Gevaarlijke aanvallen
30
55
Passes
362
430
Overtredingen
24
18
Buitenspel
0
2
Corners
3
3
Wissels
3
4
LIVE Union Saint-Gilloise - Anderlecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Anderlecht
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Anderlecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Anderlecht

Union Saint-Gilloise en Anderlecht treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Union Saint-Gilloise favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Anderlecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Union Saint-Gilloise 4
Winst Anderlecht 0
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Union Saint-Gilloise - Anderlecht Opstelling Union Saint-Gilloise Opstelling Anderlecht Live Union Saint-Gilloise - Anderlecht Live Union Saint-Gilloise - Anderlecht kijken Union Saint-Gilloise - Anderlecht kijken Live Union Saint-Gilloise - Anderlecht stream Union Saint-Gilloise - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Anderlecht Uitslag Union Saint-Gilloise - Anderlecht Statistieken Union Saint-Gilloise - Anderlecht Jupiler Pro League 2023/2024 Union Saint-Gilloise - Anderlecht wedden Union Saint-Gilloise - Anderlecht gokken Union Saint-Gilloise - Anderlecht Unibet