Nabeschouwing Westerlo - Club Brugge (0-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 18:30 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Westerlo het zondag 6 augustus 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Club Brugge (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 0-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Club Brugge
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
11
20
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
82
126
Gevaarlijke aanvallen
42
60
Passes
390
570
Overtredingen
7
9
Buitenspel
1
5
Corners
4
5
Wissels
5
5
LIVE Westerlo - Club Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Club Brugge
Opstellingen Westerlo - Club Brugge

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - Club Brugge

Westerlo en Club Brugge treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 17 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Westerlo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 1
Winst Club Brugge 17
Gelijkspel 4
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 10e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Westerlo - Club Brugge Opstelling Westerlo Opstelling Club Brugge Live Westerlo - Club Brugge Live Westerlo - Club Brugge kijken Westerlo - Club Brugge kijken Live Westerlo - Club Brugge stream Westerlo - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - Club Brugge Uitslag Westerlo - Club Brugge Statistieken Westerlo - Club Brugge Jupiler Pro League 2023/2024 Westerlo - Club Brugge wedden Westerlo - Club Brugge gokken Westerlo - Club Brugge Unibet