Nabeschouwing Westerlo - Sint-Truiden (2-2) || Jupiler Pro League 2023/2024

Vrijdag 3 mei 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Westerlo het vrijdag 3 mei 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Sint-Truiden (2-2)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Westerlo en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Ryotaro Ito, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Westerlo kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jordan Bos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Lucas Stassin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Westerlo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Adriano Bertaccini de 2-2 maakte voor Sint-Truiden.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Westerlo - Sint-Truiden 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Ryotaro Ito met assist van Adriano Bertaccini Sint-Truiden 0-1
21' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Frederic Ananou Sint-Truiden
32' Doelpunt Westerlo Doelpunt Jordan Bos met assist van Lucas Stassin Westerlo 1-1
42' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. Reynolds Westerlo
47' Doelpunt Westerlo Doelpunt Lucas Stassin met assist van G. Yow Westerlo 2-1
59' Wissel Sint-Truiden Wissel Ryoya Ogawa voor Eric Junior Bocat Sint-Truiden
64' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Bruno Godeau  Sint-Truiden
68' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Sergiy Sydorchuk Westerlo
69' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Adriano Bertaccini met assist van Ryotaro Ito Sint-Truiden 2-2
78' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Adriano Bertaccini Sint-Truiden
78' Wissel Westerlo Wissel M. Frigan voor Frederic Ananou Westerlo
79' Wissel Sint-Truiden Wissel Robert-Jan Vanwesemael voor Lucas Stassin Sint-Truiden
79' Wissel Westerlo Wissel Allahyar Sayyadmanesh voor G. Yow Westerlo
88' Wissel Westerlo Wissel Karol Borys voor Nicolas Madsen Westerlo
88' Wissel Westerlo Wissel T. Rommens voor J. Alcócer Westerlo
90' Wissel Sint-Truiden Wissel Adam Nhaili voor Aboubakary Koita Sint-Truiden
90' Wissel Sint-Truiden Wissel Fatih Kaya voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Sint-Truiden
Opstellingen Westerlo - Sint-Truiden
De opstellingen van Westerlo en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Westerlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.