Nabeschouwing SC Feyenoord - FC Dordrecht (0-2) || KNVB Beker 2015/2016

Dinsdag 22 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt SC Feyenoord het dinsdag 22 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam.

Via de SC Feyenoord - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Feyenoord - FC Dordrecht (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen SC Feyenoord en FC Dordrecht is geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 27e minuut dacht FC Dordrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Janga. Helaas voor FC Dordrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het FC Dordrecht dat via M. Chacón dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 50e minuut moest SC Feyenoord verder met een man minder nadat P. Bentem een rode kaart had gekregen. Het lukte FC Dordrecht in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Feyenoord - FC Dordrecht
LIVE SC Feyenoord - FC Dordrecht 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Feyenoord - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Janga FC Dordrecht
39' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Janga FC Dordrecht
42' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. Chacón FC Dordrecht
50' Rode kaart SC Feyenoord Rode kaart voor P. Bentem SC Feyenoord
52' Wissel SC Feyenoord Wissel M. Scheermeijer voor J. Obiku SC Feyenoord
56' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor F. Aktaou FC Dordrecht
65' Wissel SC Feyenoord Wissel R. Beute voor F. van Lare SC Feyenoord
67' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Pisas voor R. Janga FC Dordrecht
89' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor R. Beute SC Feyenoord
91' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Goossens voor S. Curiel FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting SC Feyenoord - FC Dordrecht
Opstellingen SC Feyenoord - FC Dordrecht

Voorbeschouwing SC Feyenoord - FC Dordrecht

SC Feyenoord en FC Dordrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SC Feyenoord en FC Dordrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.