Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht (1-0) || KNVB Beker 2018/2019

Donderdag 20 december 2018 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Feyenoord het donderdag 20 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 1-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door T. Vilhena, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Feyenoord dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Feyenoord.

LIVE Feyenoord - FC Utrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Feyenoord Doelpunt T. Vilhena Feyenoord 1-0
46' Wissel Feyenoord Wissel L. Sinisterra voor S. Berghuis Feyenoord
57' Wissel FC Utrecht Wissel J. Bahebeck voor S. van de Streek FC Utrecht
66' Wissel Feyenoord Wissel R. Tapia voor J. Clasie Feyenoord
71' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor U. Emanuelson FC Utrecht
75' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor W. Janssen FC Utrecht
76' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor O. Tannane FC Utrecht
78' Wissel FC Utrecht Wissel L. Görtler voor G. Kerk FC Utrecht
82' Wissel Feyenoord Wissel N. Jørgensen voor R. van Persie Feyenoord
93' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Vilhena Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - FC Utrecht
Opstellingen Feyenoord - FC Utrecht
De opstellingen van Feyenoord en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.