Nabeschouwing Willem II - AFC (3-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 18 december 2018 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Willem II het dinsdag 18 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AFC. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - AFC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - AFC (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Willem II en AFC is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 3-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. Avdijaj, waarmee Willem II met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 37e minuut voor dat Willem II via Fran Sol op 2-0 kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Willem II, waarmee A. Özbiliz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Willem II gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor Willem II een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Willem II - AFC 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - AFC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Avdijaj met assist van D. Crowley Willem II 1-0
32' Gele kaart AFC Gele kaart voor T. Linthorst AFC
36' Gele kaart AFC Gele kaart voor J. Richard AFC
37' Penalty Willem II Penalty Fran Sol Willem II 2-0
37' Gele kaart AFC Gele kaart voor M. Grootfaam AFC
39' Doelpunt Willem II Doelpunt A. Özbiliz met assist van D. Crowley Willem II 3-0
46' Wissel Willem II Wissel D. Dankerlui voor D. Palacios Willem II
46' Wissel AFC Wissel M. Jesse voor F. Belarbi AFC
63' Wissel Willem II Wissel J. Croux voor A. Özbiliz Willem II
68' Wissel Willem II Wissel A. Akkaynak voor V. Anita Willem II
71' Gele kaart AFC Gele kaart voor K. Teijsse AFC
75' Wissel AFC Wissel M. Da Silva voor D. Kwee AFC
88' Wissel AFC Wissel T. van Hezel voor J. Kulhan AFC
91' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Avdijaj Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - AFC
Opstellingen Willem II - AFC
De opstellingen van Willem II en AFC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.