Nabeschouwing AFC - Telstar (5-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt AFC het dinsdag 25 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam.

Via de AFC - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC - Telstar (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen AFC en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 5-0 overwinning voor AFC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door F. Belarbi, waarmee AFC met 1-0 de leiding nam. AFC vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Teijsse op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van AFC, waarmee J. Kulhan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 83e minuut werd T. van Huizen van Telstar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Telstar het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam AFC geen gas terug, waardoor in de 85e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Hoek. De vijfde treffer van AFC viel in de 86e minuut en kwam op naam te staan van T. Linthorst.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erwin Blank bij een 5-0 eindstand in het voordeel van AFC.

LIVE AFC - Telstar 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt AFC Doelpunt F. Belarbi AFC 1-0
33' Gele kaart AFC Gele kaart voor T. van den Houten AFC
46' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor R. Seager Telstar
59' Gele kaart AFC Gele kaart voor J. Kulhan AFC
62' Doelpunt AFC Doelpunt Y. Teijsse AFC 2-0
66' Gele kaart Telstar Gele kaart voor D. van Iperen Telstar
66' Wissel Telstar Wissel J. van der Laan voor S. Lynen Telstar
71' Doelpunt AFC Doelpunt J. Kulhan AFC 3-0
74' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
83' Rode kaart Telstar Rode kaart voor T. van Huizen Telstar
84' Wissel Telstar Wissel I. Bronkhorst voor S. Sno Telstar
85' Doelpunt AFC Doelpunt M. Hoek AFC 4-0
86' Doelpunt AFC Doelpunt T. Linthorst AFC 5-0
88' Gele kaart Telstar Gele kaart voor D. van Haaren Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting AFC - Telstar
Opstellingen AFC - Telstar
De opstellingen van AFC en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.