Nabeschouwing Almere City - FC Dordrecht (1-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Almere City het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Dordrecht (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Almere City en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Almere City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Luckassen. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Almere City.

LIVE Almere City - FC Dordrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Almere City Doelpunt K. Luckassen Almere City 1-0
23' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Maletić FC Dordrecht
47' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Kok FC Dordrecht
65' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Timmermans FC Dordrecht
70' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Smith FC Dordrecht
70' Wissel Almere City Wissel J. Efmorfidis voor A. Calcan Almere City
70' Wissel Almere City Wissel E. Soleri voor K. Luckassen Almere City
72' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Smith voor Omran Haydary FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Dordrecht
Opstellingen Almere City - FC Dordrecht
De opstellingen van Almere City en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.