Nabeschouwing ASWH - MASV (5-0) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 14:30 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt ASWH het zaterdag 18 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen MASV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Schildman (IFC) in Hendrik Ido Ambacht.

Via de ASWH - MASV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ASWH - MASV (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen ASWH en MASV is onder leiding van scheidsrechter Marcel Roeleveld geëindigd in een 5-0 overwinning voor ASWH. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door P. Verhoeve, waarmee ASWH met 1-0 de leiding nam. ASWH vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van ASWH, waarmee I. Yildirim zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam ASWH geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Pires. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor ASWH. Deze werd gescoord door Dieterich S in de 81e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marcel Roeleveld en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van ASWH.

Wedstrijdstatistieken ASWH - MASV
Goals
5
0
LIVE ASWH - MASV 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ASWH - MASV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt ASWH Doelpunt P. Verhoeve ASWH 1-0
52' Doelpunt ASWH Doelpunt ASWH 2-0
59' Doelpunt ASWH Doelpunt I. Yildirim ASWH 3-0
74' Doelpunt ASWH Doelpunt L. Pires ASWH 4-0
81' Doelpunt ASWH Doelpunt Dieterich S ASWH 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting ASWH - MASV
Opstellingen ASWH - MASV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ASWH - MASV

ASWH en MASV spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marcel Roeleveld en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat ASWH en MASV elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst ASWH 0
Winst MASV 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
ASWH - MASV Opstelling ASWH Opstelling MASV Live ASWH - MASV Live ASWH - MASV kijken ASWH - MASV kijken Live ASWH - MASV stream ASWH - MASV Fox Sports Nabeschouwing ASWH - MASV Uitslag ASWH - MASV Statistieken ASWH - MASV KNVB Beker 2018/2019 ASWH - MASV wedden ASWH - MASV gokken ASWH - MASV Unibet