Nabeschouwing AZ - Vitesse (2-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 22 januari 2019 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt AZ het dinsdag 22 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Vitesse (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen AZ en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 2-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. Stengs, waarmee AZ met 1-0 de leiding nam. AZ vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Til op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor AZ.

LIVE AZ - Vitesse 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt AZ Doelpunt C. Stengs met assist van J. Svensson AZ 1-0
54' Doelpunt AZ Doelpunt G. Til AZ 2-0
67' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Ødegaard Vitesse
67' Wissel Vitesse Wissel R. Margaret voor O. Darfalou Vitesse
80' Wissel AZ Wissel P. Hatzidiakos voor R. Vlaar AZ
84' Wissel AZ Wissel R. van Rhijn voor C. Stengs AZ
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - Vitesse
Opstellingen AZ - Vitesse
De opstellingen van AZ en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.